Revoltă într-un oraş important al României. S-A AFLAT SALARIUL PRIMARULUI! „Am încasat câteva milioane de euro”

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a pornit o revoluție împotriva angajaților Primăriei Baia Mare, pe care îi acuză că sunt incompetenți și nu dau doi bani pe problemele cetățenilor. În Primăria Baia Mare sunt angajați care câștigă net, lunar, suma de 11.000 de lei.

Primarul a organizat o ședință operativă la care au participat toți șefii de direcții și servicii din Primăria Baia Mare, pe care i-a anunțat că în perioada imediat următoare vor fi tăiate 40 la sută din funcțiile de conducere. Primarul este nemulțumit de ineficiența acestor șefi din primărie, precum și restul angajaților. ”O primărie de muncipiu ca și Baia Mare, nu trebuie să aibă mai mult de 50 de angajați. Achizițiile trebuie date unor case de avocatură.

Loading...

Sunt o grămadă care s-ar oferi. De asemenea, asistenta socială se poate face cu fundații și asociații. Am opt angajați la IT, de zici că sunt o mare companie de informatică. Dacă le spun să îmi fac un grafic nu sunt în stare să facă să facă”, a declarat primarul pentru EvZ. În Primăria Baia Mare, directorul Direcției Economice, a celei Juridice dar și secretarul municipiului, au salar de 11.000 de lei, net. ”Eu am 12.000 de lei dar plec acasă la unu noaptea iar ei la ora patru, rup ușile”, a mai spus primarul.

”Ori mă luați de prost, ori vă bateți joc de munca mea”

În timpul ședinței, Cherecheș le-a spus, direct, celor implicați că va urma un jihad al funcțiilor de conducere. ”Am fost și foarte abrupt, bucurându-mă că fiind abrupt, eficiența a fost considerabil crescută. Cu toate legendele că fac scandal, de o perioadă în coace am abordat un alt stil, dar am considerat că ori mă luați de prost, ori vă bateți joc de munca mea.

Pentru că eu am o responsabilitate, singurul care are o responsabilitate în raport cu cetățeanul. În rest, toți aveți doar beneficii de pe urma cetățeanului, care vă plătește salarii substanțiale, am ajuns la concluzia, că trebuie să ajungem într-o fază în care: ori eu, ori o parte din voi. Pentru că sunt un om care îmi asum responstabilitățile, am ajuns la concluzia că 40 la sută din funcțiile de conducere din primărie vor fi desființate. Nu negociez aceste lucruri”, a tunat primarul Cherecheș.

Loading...