Nostradamus, previziuni ingrijoratoare pentru 2019

Pentru anul 2019, Nostradamus a facut o serie de previziuni sumbre. Clarvazatorul a vorbit despre o serie de evenimente majore care vor schimba cursul istoriei.

1. Donald Trump

Loading...

Potrivit lui Nostradaus, 2019 este anul in care Donald Trump va fi gasit nevinovat si nu va fi pedepsit pentru alegerile prezidentiale din 2016 si amestecul Rusiei in cadrul acestora.

2. Criza refugiatilor sirieni

Criza refugiatilor din Siria va atinge apogeul la sfarsitul anului 2018 si inceputul lui 2019. Economiile tarilor care si-au deschis granitele in fata valurilor de refugiati vor fi zbuciumate ca rezultat al cheltuielilor.

3. Coreea de Nord

Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul tarii. Din cauza acestei miscari, imaginea Rusiei se va schimba pentru totdeauna.

4. China

Nostradamus a prezis si razboiul economic dintre SUA si China. Rusia si Coreea de Nord pot fi prinse la mijloc. Tarifele pentru aluminiu vor fi principalul factor declansator al conflictului.

Veste excelenta pentru copiii pana in 18 ani: se maresc alocatiile! Cati bani vor primi in plus lunar

Guvernul urmeaza sa discute un proiect de lege ce prevede marirea alocatiilor pentru copii.

Astfel, potrivit propunerii legislative, de la 1 ianuarie 2019 copiii in varsta de pana la doi ani ar putea primi o alocatie lunara de 300 de lei, in timp ce copiii cu varsta intre 2 si 18 ani vor primi lunar cate 150 de lei.

Maririle sunt semnificative; in prezent micutii sub 2 ani primesc 200 lei lunar iar cei de peste doi ani cate 84 de lei lunar.

“Propunerea este de majorare a cuantumului alocatiei cu 50% pentru copiii cu varste cuprinse intre 0-2 ani, care vor beneficia de o alocatie in valoare de 300 lei si cu 80% pentru copiii cu varste cuprinse intre 2-18 ani, care vor beneficia de o alocatie in valoare de 150 lei.

“Romania se afla, din nefericire, pe ultimul loc in Uniunea Europeana in privinta cuantumului alocatiei pentru copii. Daca in majoritatea acestor state alocatia porneste de la peste 100 de euro, in Romania copiii primesc echivalentul a 18 euro pentru fiecare copil, o suma care nu acopera decat intr-o foarte mica masura necesitatile unui copil”, a declarat Robert Sighiartau, initiatorul proiectului.

Loading...