Cine Seamana cu mine, cine Numele mi-l poarta! Ma mandresc si am cu cine ca am baiat am si fata! ANDRA LIVE !

De fiecare data Andra ne surprinde cu calitatile ei vocale si cu interpretarile ei .Chiar daca Andra a fost mai mult cunoscuta ca si cantareata de muzica usoara ea de mica a cantat si muzica populara si se observa aceasta inclinaatie si aceasta placere sa cante melodii din folclorul Romanesc.Toate aplauzele pentru Andra cu fiecare interpretare a ei , acestor melodii populare ne ajuta sa nu ne pierdem identitatea si traditiile Romanesti.Bravo Andra!

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică pop și R&B din România și vedetă de televiziune.

Loading...

Ea a demonstrat că vocea ei versatilă poate aborda orice gen muzical, ea remarcându-se și cu piese populare. Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când și-a lansat primul album. Ea a urmat cursurile Universității „Spiru Haret“, sectia Psihologie muzicală.

Cariera muzicală a Andrei

Andra cântă de la 14 ani, după ce încă de la acea vârstă visa de devină o cântăreață renumită. Ea a scos, de-a lungul anilor, 12 albume muzicale, iar în urma vânzărilor spectaculoase, a obținut Discul de Platină și Discul de Diamant.

”M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile și toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei, cântă. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii faimoși pe care îi auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat.

M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi”, spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Cariera TV

Prima emisiune pe care Andra a prezentat-o a fost concursul de karaoke “O-la-la”, de la ProTV). Din 2011, Andra este jurat al emisiunii ”Românii au talent”, show care o emoționează la fiecare ediție. Din 2016, ea a acceptat să se afle și în juriul emisiunii ”The Voice Kids”.

Viața personală

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță. Pe 16 martie 2011 Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume David. Pe data de 23 iulie 2015, Andra a doilea copil al cuplului, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

Loading...